Inschrijven

Geweld Hoort Nergens Thuis

Voor het lokale actieplan ‘Geweld Hoort Nergens Thuis’ van de gemeente Zaanstreek-Waterland verzorgt Trainingsbureau MeerMogelijkheden verschillende trainingen aan professionals. Het actieplan is gemaakt om huiselijk geweld eerder en beter in beeld te hebben, te stoppen en duurzaam op te lossen. Wij werken daar graag aan mee!
Hieronder kun je je inschrijven voor de training naar jouw keuze. Na je inschrijving ontvang je van ons een e-mail.

De trainingen

Basistraining aandachtsfunctionaris huiselijk geweld (5 dagdelen)
Deze training is geaccrediteerd door SKJ (kamer: jeugd- en gezinsprofessionals) met 24 punten

  • Najaar 2022 (op locatie in de Zaanstreek): 22 september, 29 september, 6 oktober, 13 oktober, 27 oktober; 9.30 – 12.30 uur (lopende training, inschrijving niet meer mogelijk)
  • Winter/voorjaar 2023 (op locatie in de Zaanstreek): 7 maart,14 maart, 21 maart, 28 maart, 4 april; 9.30 – 12.30 uur

Inschrijven voor deze trainingen is hieronder mogelijk. Het programma van de basistraining vind je hier: Programma basistraining aandachtsfunctionaris

Verdiepingsmodules Aandachtsfunctionaris huiselijk geweld

  • Verdiepingsmodule 3 Signaleren van dierenmishandeling voor getrainde aandachtsfunctionarissen Huiselijk Geweld : donderdag 10 november 9.30 – 12.30 uur, locatie Stadhuis Zaandam (zaal 5 A1.46)

Voor uitleg per module, open onderstaand bestand:

Verdiepingsmodule Signaleren van dierenmishandeling

Hieronder kun je je opgeven voor de trainingen door een keuze te maken in het keuzemenu en jouw gegevens in te vullen.    Velden met een * zijn verplicht.